Nieuws

| Way
WAY Kamp

Van 26 - 28 april vindt het WAY010 KAMP plaats. Een weekend vol aanbidding, sport, spel, weinig slapen en veel vriendschap.

| Kids
Kids: Onderweg naar Pasen met Petrus

Samen met de kinderen zijn we afgelopen zondag gestart met het 40-dagenproject van Bijbel Basic. Met vallen en opstaan gaan we samen met Petrus op weg naar Pasen. Petrus wil niets liever dan Jezus volgen, Maar juist wanneer de tijd van Jezus' sterven steeds dichterbij komt, vindt hij het moeilijk om ook met Jezus mee te gaan wanneer Hij moet lijden. Toch leert Petrus, met vallen en opstaan, om Jezus' volgeling te zijn.

| GROW
Nieuwsgierig naar het geloof?

Op 29 februari 2024 starten we een Alpha cursus; een serie bijeenkomsten waarin je samen met anderen ontdekt wat het christelijk geloof inhoudt

| Nieuws
Mozaiek010 op Opwekking

Met Pinksteren (17-20 mei 2024) gaat Mozaiek010 weer naar Opwekking!

| GROW
Ben jij tussen de 15 en 17 jaar en benieuwd naar het christelijk geloof?

In januari 2024 starten we weer met de Youth Alpha; een serie bijeenkomsten waarin je samen met andere jongeren het christelijk geloof ontdekt.

| Nieuws
Doe mee met de Mozaiek010 Gebedstiendaagse!

In 1 Timoteus 2:1-6 roept Paulus de gemeente op te bidden. Wij zijn geroepen te bidden met smeekbeden, voorbeden en dankgebeden voor alle mensen.

| Nieuws
Thema-avond Homoseksualiteit

We nodigen je als deel van Mozaiek033 graag uit voor onze gemeente-avonden op 22 november en 12 december met als thema ‘Samen verder #Hoedan?’. Deze avonden geven we zoals beloofd een vervolg aan de 1e cultuuravond in mei waarbij we met elkaar het gesprek zijn aangegaan over het thema homoseksualiteit.

| Nieuws
Kerstnachtdienst I Let ther be Light!

Tijdens de eerste kerstnachtdienst van Mozaïek0118 worden we meegenomen in het verhaal van Licht. Het Kerst Theater0118 in De Schouwburg in Middelburg wordt een voorstelling over licht en hoop in een wereld die donker voelt. We willen jou van harte uitnodigen samen met een buur, vriend, collega, iemand uit jouw kring die Jezus nog niet (goed) kent.

| Nieuws
Zie, iets nieuws ontkiemt

Wanneer iemand in Mozaiek gedoopt wordt, klinken over die persoon de woorden van Paulus uit Romeinen 6: ʻbegraven met Christus in de doop en opgestaan om een heel nieuw leven te leiden.ʼ Maar wat is dat nieuwe leven? Allereerst wordt onze relatie met God hersteld. We ontvangen Gods liefde die door onze aanbidding aan Hem wordt teruggegeven. Ook geloven we in herstel tussen elkaar en herstel voor onze gebroken wereld. Dit komt terug in onze visie. We willen een kerk zijn waar we leren wat het betekent om God te aanbidden, van elkaar te houden en onze omgeving te dienen.

Transitie leiderschap, bedanken en zegenen - 5 maart 2023

Zoals veel van jullie weten heeft het Interim Leiderschapsteam (ILT) het afgelopen jaar de verantwoordelijkheid gedragen voor de planting van onze gemeente: Mozaiek0118

Startzondag 5 februari | The after movie

Wat een feest! De officiële start van Mozaiek0118! Bekijk hier de after movie.

De kerstpakkettenactie is in volle gang!

Wat zijn er al veel adressen opgegeven voor de kerstpakkettenactie 2022! We zijn enorm blij met het grote aantal aanmeldingen. Zo gaat er deze kerst weer een golf van hoop door ons land.

Kerstpakkettenactie 2022

Ook dit jaar organiseren we weer een landelijke kerstpakkettenactie. Ieder jaar weer zien we dat dit zowel voor de makers als de ontvangers weer een grote bemoediging is.