Wat we doen

God aanbidden, van elkaar houden en onze omgeving dienen, doen we elke dag. Samen kerk zijn, doen we de hele week. Samen groeien in geloof, mensen helpen die dat nodig hebben en alles voorbereiden en klaarmaken voor onze samenkomsten. Zo blijven we steeds in beweging.

Samenkomsten

Wekelijks komen we in Sporthal Schenkel bij elkaar om God te aanbidden, naar Hem te luisteren en elkaar te ontmoeten.

Je bent welkom, wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en wat je verhaal ook is. Onze deur staat voor je open.

Communities

Alleen geloven? Nee hoor. Geloven doe je samen! In communities groeit je vriendschap met anderen én met God.

Love2Meet

In de Love2Meet groepen van Mozaiek leer je andere mensen kennen en deel je het leven met elkaar. Samen ontdek je meer over Jezus. Iedereen is welkom! Of je Mozaiek nog maar net kent, zondag wel of niet naar de diensten komt of als je deel bent van Mozaiek.

Mozaiek010 Teams

Met onze teams van vrijwilligers bouwen we aan Mozaiek010. Het zijn de mensen die voor je bidden, die alle stoelen klaarzetten of je kinderen leren wie God is. In een team bouw je niet alleen mee aan Mozaiek010, je leert anderen kennen en je geloof groeit. Doe je mee? 

Mozaiek Family

Ontmoet elkaar rondom de livestream van Mozaiek. Elke zondag zijn er door heel Nederland Mozaiek Family’s die elkaar ontmoeten en zich verbonden voelen met Mozaiek. En wij voelen ons net zo verbonden met hen.