Care

Er komt iedere dag zoveel op ons af dat het zomaar kan zijn dat het je even niet meer lukt. Je loopt vast en je weet niet meer hoe verder te gaan. Soms kan het heerlijk zijn om even met iemand te praten die je helpt om weer grip te krijgen, om een luisterend oor te hebben voor jouw specifieke situatie en om voor jou te bidden als je zelf geen woorden meer hebt...

Dat is Care. Hier hebben we aandacht voor jouw verhaal en de bijbehorende zorg. Dat doen we in afhankelijkheid van de God die jou op het oog heeft!

Care is geen professionele hulpverlening. Maar er wel ondersteunend aan. Welke vraag je ook hebt, wat je verhaal ook is en hoe je relatie met God ook is. Of je deel bent van Mozaiek of niet. Wij willen naar je luisteren. En met je praten. 

Je kunt ons bereiken via [email protected] of gebruik het formulier hieronder. We helpen je graag.

Als iedereen naar iemand omziet,
wordt iedereen gezien

Care, Mozaiek010

Veilige kerk

Binnen Mozaiek010 werken we met een protocol waarin we vrijwilligers vragen bewust, verantwoord en vertrouwelijk om te gaan met datgene wat ze tijdens het uitoefenen van hun rol ten gehore komt. We willen een veilige setting creëren voor jouw verhaal. Alles wat je hen in de loop van de begeleiding vertelt, behandelen zij (natuurlijk) vertrouwelijk.

Jouw vraag aan Care