WAY

Hé, jij daar! Ben jij tussen de 12 en 25 jaar? Dan hoor jij helemaal bij WAY. De jongerenbeweging van Mozaiek. Je mag helemaal komen zoals je bent. Met al je vragen en twijfels. Jij hoort erbij. Bij ons. Bij God. Je bent geliefd. God houdt van je! En wij willen niets liever dan jou helpen God beter te leren kennen. Ontdek hoe een leven met God is.

TO BE, TO BELONG, TO BELOVE(D)

Onze visie is

To be
Je mag er zijn. Met alles wat er in je zit, je verdriet, pijn, verlangens en blijdschap. Je bent welkom zoals je bent. Je bent goed voor God en voor WAY, maar je mag binnen WAY ontdekken hoe je steeds meer tot bloei komt, kan groeien in je geloof met Jezus en meer op Hem mag lijken. Jezus wil jouw gebrokenheid herstellen. Je bent een parel die nog meer mag gaan glanzen.

To belong 
Je hoort erbij met alles wat je hebt en bent. Je bent een onderdeel van WAY en Gods koninkrijk.

To belove(d)
Je bent geliefd. Bovenal door God, maar ook door de WAY Workers, de andere jongeren. En wanneer jij beseft dat je geliefd bent, kan je deze liefde ook weer uitdelen! En daar willen wij jou mee helpen!


Clans 12-17 jaar

Als jij je aansluit bij een clan, kan je verwachten dat je 1x in de 3 à 4 weken samen komt. Een groep van maximaal 10 tieners die begeleid worden door clanleiders. De avonden zijn gericht op ontmoeting en verbinding met elkaar. Leuke dingen ondernemen en met elkaar een groep worden. Er is ook ruimte voor (geloofs)vragen, gesprek en gebed. Daarnaast kan je samen met je clan naar de events van WAY gaan, zoals Hang-Out, aWAYke night, CAMP etc. Sluit jij je aan?

Meer weten? Mail [email protected]

Small Groups 18-25 jaar

Heb jij zin om komend jaar samen met andere WAY’ers van 18-25 jaar te meeten? Check dan onze Small Groups! Een Small Group is een vaste groep mensen met wie jij optrekt. Als Small Group komen jullie regelmatig bij elkaar. Bij iemand thuis als er genoeg plek is. Of in het Mozaiek Centrum. Net wat werkt voor jullie. Jullie organiseren de avond zelf en bepalen ook zelf waar jullie het over hebben. En komen jullie er samen niet helemaal uit? Geen probleem. We hebben speciale Small Group coaches die jullie helpen.

Meer weten? Mail [email protected]

Aanmelden Clan | Smallgroup

Door dit formulier in te vullen meld je je aan voor een Clan of Smallgroup. Na het invullen hebben we wel wat tijd nodig om je po de juiste plek te plaatsen en de juiste groep voor je te vinden. Daar kan een paar maanden overheen gaan.

WAY landelijk

Vanuit WAY0318 in Veenendaal worden landelijk ook allerlei toffe activiteiten georganiseerd voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar!

Ben je benieuwd? Check dan snel de site!

Zondag 24 maart is er weer een Alive&Rooted avond voor 15-25 jaar. Adres: Boerhaavelaan 11 Barendrecht. Welkom vanaf 18u, neem iets te eten mee wat je kunt delen, dan eten we met zijn allen. Om 19.30u start de worship, dus ben je er niet met eten, zorg dan dat je er vanaf 19.20u bent. 
Deze keer doen we het zonder aanmeldlink, dus kom gewoon en neem vooral vrienden mee. De setlist is weer heel mooi geworden, we hebben een grote band en Jeanine Pellegrom gaat spreken over het thema ‘Gods grenzeloze liefde’
Zin in!!!YESSS aanstaande zondag is het weer zover. Dan komen de jongeren van Mozaiek010 in actie en laten we aan heel de gemeente zien; This is our WAY! 🫶🏼
Een WAY dienst voor en door jongeren. Beide diensten gaan we er een feestje van maken. Tijdens de eerste dienst om 10:00 en voor de uitslapers om 12:00. Nodig al je vrienden uit, want dit belooft heel tof te worden! @coennuijten zal spreken en samen gaan we de bijbel induiken en ontdekken hoe God ons heeft gemaakt. Zien we je zondag?Alive&Rooted - 25 februari 
Bring some food, friends and fun en zorg dat je erbij bent! 
We duiken de diepte in met jullie, kijken naar hoe eerlijk en echt we (durven te) zijn, maar hebben vooral een avond vol worship, food en gezelligheid! Meld je aan door te klikken op de link in bio! See you soon!