Dopen

Denk jij erover na je te laten dopen? Wát mooi!

Door je te laten dopen laat je zien dat je een nieuw leven met Jezus wil leven. En je je oude leven wil achterlaten. Je laat aan iedereen zien dat je deze stap in geloof zet. Wat een statement! Door je te laten onderdompelen in het water word je symbolisch begraven met Christus om op te staan in een heel nieuw leven.

Zo werkt het

De eerstvolgende doopdienst is op 21 april 2024. Later in 2024 is er op 24 november weer een doopdienst.

Informatieavond
Voorafgaande aan elke doopdienst is er een informatieavond over de doop waar we je graag ontmoeten. Op deze avond willen we je vanuit de Bijbel meenemen in onze visie op de doop. Wetende dat de doop op vele manieren wordt beleefd in onze kerken. Hierin gaan we met respect met elkaar om. Ook is er vanzelfsprekend ruimte voor praktische en inhoudelijke vragen en aanbidden we samen onze Heer.

Getuigenissenavond
Voor wie daarna besluit zich te laten dopen is er een getuigenissenavond. Op deze avond luisteren we naar ieders motivatie en verhaal dat geleid heeft tot het verlangen naar de doop. We eten die avond ook met elkaar en nemen tijd voor aanbidding en gebed.


De doopinformatieavond voor de doopdienst op 21 april is op 21 maart 2024. De getuigenissenavond is op 9 april. In het najaar zijn deze data 23 oktober (info) en 12 november (getuigenis).

 

Getuigenissen

Hier vind je de doopgetuigenissen van de mensen die zich de afgelopen tijd bij Mozaiek010 hebben laten dopen. Neem gerust de tijd om ze door te lezen en te ervaren wat God doet in de levens van ons mensen! Prijs Hem!