Contact

Heb je een vraag? Stel 'm ons gerust.

Kom in contact

Join Mozaiek010

Tof dat je een kijkje genomen hebt op de website van Mozaiek010. We hopen dat je door de website heen iets proeft van ons verlangen om Jezus te dienen en Hem bekend te maken door de lokale kerk heen. We nodigen je van harte uit om eens een samenkomst of een ander event van onze gemeente te bezoeken. Wil je meer weten? Volg dan onze introductiecursus. 

Care & Serve

Care & Serve is er voor je als je hulp nodig hebt. We zijn er voor allerlei praktische hulp. Maar ook als je vragen hebt over geloven, als je stoeit met jezelf of het thuis niet zo lekker gaat. Wat je verhaal ook is. Waar je ook mee zit. Wat je vraag ook is. Of je God kent of nog niet zo goed, deel bent van Mozaiek of niet, jong bent of oud. Je bent welkom. We care. We serve.

Wil je ons bereiken?

Vul het formulier bovenaan de pagina in als je een vraag op opmerking voor ons hebt. We nemen dan contact met je op.

Voor persvragen of interviewverzoeken kunnen journalisten contact opnemen met Ies Maaswinkel, voorganger van Mozaiek010, te bereiken op [email protected]


Adressen

Samenkomsten
Sporthal Schenkel
Capelseweg 39
2907 XA Capelle aan den IJssel

Kidsdiensten
We houden onze Kidsdienst op zondagmorgen in lokalen van SBO De Cirkel, een school op 2 autominuten van sporthal Schenkel.

De Circel
Zevensprong 1-3
2907 TK Capelle aan den IJssel

Kantoor
Mozaiek010
Watertorenweg 170
3063 HA Rotterdam