Geven

Geven kan op allerlei manieren. Ook door iets te geven van je geld. Daar help je ons mee. Want zo kunnen we blijven doen wat we doen. En kunnen we verder bouwen aan de kerk die God ons toevertrouwd heeft. Daarom zijn we dankbaar voor alle financiële bijdragen die we ontvangen.

Wil jij bijdragen? Wat fijn! Maak hieronder een keuze hoe je wilt bijdragen.

Direct geven via Ideal

Met de QR hiernaast of de link hieronder kun je direct een gift overmaken op onze Rabo rekening.

Geven via Ideal


Periodieke giften

We moedigen delen van de Mozaiek010 aan om een periodieke gift te overwegen. Periodieke giften zijn de basis voor onze begroting en daardoor helpen we elkaar om de gemeente en de missie verder te ontwikkelen. Door een periodieke gift investeer je in het werk van Mozaiek010 en help je om het evangelie van Jezus met zoveel mogelijk mensen te delen! Daarvoor zijn 2 manieren. 

1. De allerbeste, voor jezelf en de kosten die er mee gemoeid gaan: Je kunt je (maandelijkse) gift zelf regelen in je bankaccount: het rekeningnummer van Mozaiek010 is: NL91 RABO 0372 8987 18. Stel gewoon een periodieke gift in en je hebt er geen omkijken meer naar. En als je wilt stoppen kun je het zelf heel makkelijk aanpassen.

2. Een andere manier is via het onderstaande formulier: Je kunt kiezen voor een overboeking door SEPA (machtiging), iDeal of Creditcard. Na het invullen van het formulier, krijg je een e-mail ter bevestiging van jouw donatie.

Overigens: Alle giften aan Mozaiek010 zijn voor de belasting aftrekbaar. Dat scheelt een hoop (het zijn al snel 10-tallen procenten, afhankelijk van je inkomen).

Bedankt voor jouw bijdrage!

Geef vanuit je hart

De vraag ‘wat moet ik geven’ wordt in veel kerken vaak gesteld. Soms wordt deze beantwoord met een percentage of een concrete indicatie. Mozaiek010 kiest ervoor om te zeggen: ''Geef vanuit je hart (2 Korinthe 9:7-8)!’’ Geef dat wat jij kunt en wilt investeren in Gods Koninkrijk, dat zichtbaar wordt, door de kerk heen. Bid hierover en maak weloverwogen een keuze wat jij mag investeren in het werk van de lokale kerk.

Delen met Kenia

Een vast deel van onze begroting delen we (jaarlijks) met onze broers en zussen in Kenia. Wanneer jij meebouwt aan Mozaiek010 bouw je ook mee aan de lokale kerk in Kenia. Meer weten over Mozaiek Kenia? Kijk op mozaiekkenia.nl.

Verantwoording

Of je ons nou eenmalig iets geeft of ons doorlopend steunt. We zijn je ontzettend dankbaar! Je helpt Mozaiek zo mogelijk te maken. We begrijpen het ook als je graag wil weten hoe we met geld omgaan. Dat leggen we je graag uit.