| Way

WAY Shirt

Wow, we hebben een primeur! Onze eigen WAY merch!

Ontwikkeld in 010, maar door iedereen te dragen en het shirt sluit daarom aan bij onze landelijke WAY beweging.

Geïnspireerd op het lied ‘We are the kingdom’ en op de bijbeltekst uit 1 Petrus 2:9
Maar jullie zijn door God uitgekozen. Jullie zijn een uitgekozen volk, een koninkrijk van priesters, een volk dat bij God hoort en dat zijn eigendom is. Jullie zijn uitgekozen om de mensen te vertellen van de geweldige dingen die God heeft gedaan. Hij heeft jullie uit het donker geroepen om in zijn heerlijke licht te komen leven.”

De afbeelding doet koninklijk aan, passend bij het thema van het komende WAY kamp; Destined to reign. Een kleine uitleg erbij: Wij zijn de kroon op Gods schepping en we zijn geroepen om de wereld in te gaan om de goede strijd te strijden, het goede nieuws bekend te maken en we hebben daar de wapenrusting van God bij nodig. God zelf zal voor ons uitgaan en beschermt ons als schild.

Op kamp gaan we ontdekken hoe het is om bij Jezus te horen en bij Zijn missie en hoe je te weten komt wat Gods doel en plan met jouw leven is en waar jij jouw talenten in kunt zetten.

Het t-shirt is fairtrade en duurzaam geproduceerd en van goede kwaliteit.

Voor slechts €15,- heb je dit fantastische shirt te pakken. Check de maattabel voor de juiste maat!

Let op! Bestel je shirt uiterlijk tot 4 april 21.00u. Hierna sluit de inschrijving van deze pre order en kun je niet meer bestellen!


Bestellen en Betalen

Om een shirt te bestellen vul je onderstaand formulier in én betaal je het verschuldigde bedrag via de betaallink. Let op; je kunt één shirt tegelijk bestellen en betalen.

Betalen

De inschrijving is gesloten


Deel dit artikel:

Meer nieuws

| Way
WAY Shirt
| Nieuws
Mozaiek010 op weg naar Pasen
| Way
WAY Kamp