Welcome

Je bent welkom zoals je bent bij Mozaiek. En dat begint al voor je binnenkomt op zondag. Bij mensen die stoelen voor je klaarzetten zodat je een plek hebt om te zitten. Bij de vriendelijke groet van de parkeerwachter en de glimlach van het Team Welkom dat je op staat te wachten. Bij iemand die met je kletst als je voor de allereerste keer bij ons bent. Het is dat stomende kopje koffie dat je krijgt én het is zelfs een glimmend toilet. We hebben op je gerekend. We zien je. Je bent welkom.

Team Welkom

Je kunt ons haast niet mislopen. Met onze roze shirts vallen we lekker op. Wij heten je welkom, helpen je een plek te vinden en vinden het gezellig om een praatje met je te maken.

Team Catering

Wist je dat elke zondag mensen van ‘s ochtendsvroeg tot soms zelfs laat in de avond doorgaan om te helpen bij Mozaiek? Wij zorgen ervoor dat zij te eten krijgen.

Team koffie

Een kopje koffie of thee als je binnenkomt. Dat vinden we belangrijk! Niet alleen is het voor sommige mensen hun eerste kopje van de dag, het is ook een moment om elkaar even te ontmoeten.

Ja ik help mee!