Facility

Wij zijn het team van de doeners, geen woorden maar daden!

Wat doen we dan allemaal? Onder Facility valt alles wat het gebouw aangaat. Dat gaat over het neerzetten van de stoelen, kruis plaatsen, koffieapparaat aansluiten, banners en vlaggen buiten ophangen of neerzetten, podium bouwen, enz, enz. Via Facility lopen ook de contacten met de gebouwbeheerders van de gemeente Capelle.

BHV

Wij zorgen voor de veiligheid en gezondheid van iedereen die zondag naar de dienst komt.

Er zijn altijd een aantal BHV’ers, herkenbaar aan hun groene hesje, aanwezig. We hebben een EHBO-tas en een AED en weten wat we moeten doen als het nodig is. Maar natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een pleister.

Parkeren

Je ziet ons vaak als eerst als je aankomt rijden op zondag. Wij leiden het verkeer in goede banen en helpen je een parkeerplek.

Opbouw en Afbouw

Een stoel om op te zitten. Dat is best lekker! Maar dan moeten de stoelen er wel staan.

Het opbouwen begint elke zondag om een uur of acht en moet zo’n drie kwartier voor de dienst klaar zijn. Naast de stoelen zetten we ook het podium neer, hangen de achtergrond met het scherm op, zetten het kruis neer .. en nog veel meer.

En aan het einde van de diensten ruimen we ook alles weer op.


Meebouwen bij Facility

Word je enthousiast van deze bediening? Meld je dan aan door te mailen naar [email protected]. Eerst meer weten? Schiet iemand op zondag aan of mail gewoon.