Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting, verbinding en groei centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet-groepen zijn de kringen / small-groups binnen Mozaiek010. Hier leer je anderen kennen, ontstaat vriendschap en leer je het leven delen. Iedereen is welkom. Ontdek welke Love2Meet groepen er al zijn binnen Mozaiek010, haak aan, of start zelf een nieuwe Love2Meet-groep.

L2M Zaalvoetbal 010

Onlangs ontstond het idee om met mensen uit Mozaiek010 de zaal in te gaan en lekker ongedwongen te gaan ballen. Gewoon op een willekeurige avond lekker tegen een balletje trappen net alsof we Gimenez zijn. Leuke contacten opdoen en lekker bewegen in een droge warme omgeving in de zaal.

Mochten er genoeg aanmelding zijn kunnen wij hier een leuke love to game van maken om vaker samen te kunnen zaalvoetballen.

Stuur mij een mail of een app als je geïnteresseerd bent, dan maak ik een groepsapp met een datumprikker voor onze eerste avond.

Marco Koolhaas. [email protected] , 06-21898476

Log in om je aan te melden bij deze groep.

Groepsleiders

Marco Koolhaas Marco Koolhaas

Zoek een andere Love2Meet community