Love2Meet

Wij zijn een groeiende kerk. We kunnen het voorstellen dat je je verloren kan voelen in de grote mensenmassa op zondag. Daarom organiseren we ons in kleinere groepen waar ontmoeting, verbinding en groei centraal staat: Love2Meet-communities.

Love2Meet-groepen zijn de kringen / small-groups binnen Mozaiek010. Hier leer je anderen kennen, ontstaat vriendschap en leer je het leven delen. Iedereen is welkom. Ontdek welke Love2Meet groepen er al zijn binnen Mozaiek010, haak aan, of start zelf een nieuwe Love2Meet-groep.

L2M Op avontuur met de Heilige Geest

We ontmoeten steeds meer mensen in 010 met hetzelfde verlangen: ''Er is meer....'' Maar wat is dat dan precies? Waar verlangen we naar? Wat leeft in ons hart? Wat wil God ons geven van Zichzelf? Hoe nemen we onze kinderen hierin mee, zodat zij al heel jong leren in levende relatie met de Heilige Geest te leven? Hoe leven we zelf dagelijks praktisch met de Heilige Geest?

We verlangen er naar om samen op weg te gaan om te ontdekken wat het leven met de Heilige Geest inhoudt in het praktische dagelijkse leven. Dit is een avontuur van ontdekken, delen en groeien. Samen ontdekken we zoveel meer! Pas las ik ergens de zin: ''geloof komt door het horen, resultaat door het te doen''. Dat kan heel spannend zijn! Maar juist dat is het avontuur. Onze God is een gevende God. Dat wat gegeven is, ligt klaar om te ontvangen en te gebruiken....

Zin om samen op weg te gaan?

Dag: Dinsdagavond, 20:00
Frequentie: om de twee weken
Samenstelling: gemengd
Locatie: House of Hope, Tarwewijk, Bas Jungeriusstraat 254b Rotterdam
Mogelijkheid voor aanmelden: We hebben ons maximum van 12 leden bereikt

Groepsleiders

Zoek een andere Love2Meet community